2011. jún. 26.


nem: ivartalanított szuka
orvosi kezelés: oltás, ivartalanítás
Leírás: Fiatal fajta tiszta német juhász ivartalanított szuka kutya. Talált kutya, eredeti gazdája nem kereste, ezért keres most, új, felelősségteljes gazdát!  Kertes házba szeretne élni, családi kutyaként.
Kapcsolat: 20 269 0198
 

1 megjegyzés:

  1. Tisztelt Egyesület !

    Segítségüket szeretnénk kérni mint celldömölki lakosok!!!!!!!!!!! Celldömölkön a Temesvári u. végén /Németh Tamás református lelkész házánál/ kb. 3 hónapja egy fehér kis kutya /sajnos az elhanyagolt külseje miatt nem ismerhető fel a fajtája / KI VAN KÖTVE a pince ajtóhoz 1 méteres kötéllel. Szerintünk már sokkal régebb óta állandóan megvan kötve mert tavaly nyáron az udvaruk közepén is láttuk ki kötve de azt gondoltuk csak átmenetileg. Száraz saját ürüléke van körülötte. A sötét pincében egyébként sok nyúl is van, mert a pap felesége valakinek mondta, hogy nagyon szaporodnak valamit csinálni kellene. A kiskutya miatt már több szomszéd is szólt a celli állatvédőknek, de az eltelt hónapok alatt Nagy Tímea semmit nem csinált pedig maga is látta az állatkínzást!!!! A kiskutya napközben sokat sír és ugat. Most jó időben süti a nap délutánig. Ami felháborító, hogy van egy másik szabadon lévő jó táplált kutyájuk. Egyébként velük szemben van egy kis élelmiszer bolt, amelynek a tulajdonosa elmondta, hogy korábban a csont sovány macskáikat is a szomszédok etették. A tegnapi napon a kis fehér kutya annyira sírt hogy az utcán is megálltak a járókelők, de csengetésre sem állnak szóba senkivel / vagy az ablakon megnézik ki csenget /.
    Nagyon kérjük segítsenek, ne szenvedjen már tovább ez a kis ártalmatlan kiskutya. Soha nem engedik el, nem viszik el sétálni,nem játszanak vele. Vizet nem látunk előtte, illetve egy alkalommal láttunk egy nagyobb kutya tálat, de akkor is a másik kutya evett belőle.Külső szemmel azt látjuk, hogy maga a család is elhanyagolt körülmények között él / igaz ehhez nincs közünk /, de az állatkínzásuknak véget kell vetnünk.
    Ismételten kérjük / szomszédok, utcabeliek, arra sétálok akik rendszeresen látják, és a sok ember nevében kérjük akikben nagy felháborodást kelt a pap család viselkedése. Segítsenek a kiskutyán !!!!!!!

    VálaszTörlés